Skabe til fjernvarmeinstallation


NSFV er gået over til obligatoriske udvendige skabe for alle tilslutninger. 


Det, at der sættes skabe op betyder, at tilkoblingen mellem stikledningen og den indvendige installation kommer til at foregå udenpå huset i skabet istedet for som hidtil inde i huset. 


Det er obligatorisk, at man som ny tilslutning skal indregne et udvendigt skab for tilslutning, når man får arkitekt eller bygherre til at lave tegningerne til sit nye hus. (Det kan være et indbygget i muren eller et der står - det bestememr du selv. Hvis det er et indbygmingsskab, skal du selv sørge for at lave indbygningshullet, så det passer, når vi kommer og sætter skabet op.) 


Det er også obligatorisk, at der opsættes et skab ved de eksisterende tilslutninger i takt med at vi renoverer vores ledningsnet.


Du får lov til selv at bestemme hvilken farve, dit skab skal have. Skabene kan fås i farverne hvid, grå, grøn og galvaniseret. 


Udvendigt skab galvaniseret
Udvendigt skab galvaniseret
Udvendigt skab gråt
Udvendigt skab gråt
Indmuret skab
Indmuret skab
Indmuret skab indendi
Indmuret skab indendi
Udvendigt skab indeni
Udvendigt skab indeni
Udvendigt skab indeni med måler
Udvendigt skab indeni med måler

Udvendigt skab 


Et udvendigt skab kendetegnes ved at det står op ad muren udvendigt på huset. Det kan føres ind i enten bryggers lige på den anden side af væggen eller i kælder / ned under gulvet, hvis der ligger et teknikrum længere inde i huset.


Indmuret skab


Der findes kun 1 type indbygningsskab - du finder tegning med mål herunder. 


Betingelser for unitleje & indføringsskabe

Læs mere om hvad vi står for og vedligeholder og hvad du selv skal sørge for omkring unitopsætning og indføringsskabe